6/30/2009

Travessa a Mallorca

Dia 27, després de la tempesta....l’arc de St Martí...más xulo que el arco iris!!
Dia 28, cansats d’esperar bon temps, i tenint el vent i la mar en contra posem timó a Mallorca...pensant que si ho passàvem molt malament posaríem cul al vent!!

La tarda i la nit van ser mogudetes, tant per l’estat de la mar, com per les guàrdies de nit, com pels mega buques que es creuen a la nit...però com sempre tot te la seva recompensa: els estels al vespre i al matí ens van venir a visitar dues famílies de dofins, els comuns i els llistats (dues de les tres espècies de dofins que existeixen a la mediterrània).

I gràcies al capità, que es va portar molt bé, a l’Úrsel (que es va portar més bé), i al grumet (que es va portar encara més bé) varem arribar a Mallorca (Pollença 29-06-09),després de 30 hores d’intenses emocions.

(Està clar que a les imatges no surten els moments xungos, perquè la fotògrafa està per altres històries)

2 comentaris:

  1. POLLEN ÇAAAAAA!!! Aupa la "sobreassada" de'n Bruno... Grumeteeee, ves no prengueu un empatx amb tant de llard Mallorquí! (quina enveja) A DISFRUTAR!

    ResponElimina
  2. Ei nano, pel que fa a les errades ortogràfiques no son res comparat amb les errades de navegació...així que estem perdonats!! i la sobrassada ja la començo a tenir a les galtes i a la panxa!! alguna cosa s'ha de fer en aquestes travesses, ja que no es f....
    Avui ja som a Menorca...a pel peixot menorquí!! NO TE ARRIME A LA PARÉ

    ResponElimina

Entra el teu comentari