10/26/2009

TORNEM A INTENTAR-HO...CAP A L'ESTRET


No volíem esperar més en paradís de Sotogrande, perque ens havíen escurat les butxaques...així que em sortit i quina diferència amb el dia anterior!!
Total, em arribat a Marina Bay i ja em fet passejada per la zona anglesa i l'espanyola. VAYA CON EL PEÑÓN.
RESUM: 18 dies, 600 milles (aprox), 3 dies de descans i molts més descansos a Almerimar, 5 peixos

3 comentaris:

  1. Hey que bonito los paisajes, eso del puerto pijo conociendo a Eli seguro queria quedarse mas dias, es broma, a ver si les sale algun moustro marino, jejeje. Empiesen a pescar pecesitos mas grandes, pobres seguro no les llena ni una muela.

    Besos y abrazos
    Lametones de Floc

    ResponElimina
  2. petons des de torelló!!
    estem al cas dels vostres passos... o nusos...

    el servei terra necessitaria els vostres correus electrònics per fer-vos arribar informacions

    una forta abraçada

    ResponElimina
  3. WEY LLOP I DAINA DE MAR!!!! No sé perquè heu marxat de la plana de Vix... Total, esteu igual de pringats i a sobre heu de tocar la trompeta per fer-vos sentir...
    Fora conyes... contents de veure que la cosa va viento en popa (tot i la boira)i enveja sana de veure les aventures amb els dofins i llampugues toticolors.
    Tu, us passem informe d'una caravela que ha perdut un grafitti pel camí (gràcies a la tossuderia i canell de l'Eva) i que ja ha sortit a surcar els aires de la costa catalana i les terres de la Catalunya Nord... (tot i que ens ha provocat algun ensurt matutí mostrant-nos la seva tossuda mandra en "l'arranke")...
    A vore si ens feu arribar aquelll MERAVELLÓS SUPER I ULTRA satelitzat telèfon... perquè ho hem provat uns quants cops al Brunomòbil i no hi ha manera de contactar... UN PETONÀS DES DE PIGRAU!!! Coto i Eva.

    ResponElimina

Entra el teu comentari